O reţetă gustoasă pe zi: Ceapă umplută cu pui

Ultima actualizare:

    Ceapă umplută cu pui
Ceapă umplută cu pui

Reţeta gustoasă de azi este ceapă umplută cu pui.

Ingrediente Ceapă umplută cu pui:

8 cepe mari, 1 piept de pui, sare, piper, 2-3 fire pătrunjel, 150 g bacon făcut fâşii, 150 g parmezan ras.

Preparare Ceapă umplută cu pui:

Speli şi cureţi cepele de foi şi tai capacele cepelor pe care le păstrezi. Scoţi interiorul lor şi păstrezi doar 2 foi, apoi le fierbi pe baie de aburi 6-7 minute şi le laşi la răcit. Fierbi pieptul de pui şi, când e gata, îl scoţi, îl laşi să se răcească, apoi îl tai fâşii. Într-un bol, amesteci carnea cu pătrunjelul tocat şi cu parmezanul. Tai restul de ceapă rămas, îl adaugi în compoziţie şi omogenizezi. Umpli cepele cu acest amestec şi potriveşti gustul cu sare şi piper. Deasupra presari parmezanul şi aşezi baconul, iar la final le acoperim cu capacele păstrate. Aşezi cepele pe grătarul cuptorului bine încins şi le ţii până se rumeneşte baconul.

image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
zodii relaxate jpg
femeie in varsta cu zambet sanatos jpg
culoare zodii jpg
iiEWTsY2SBli8Im0maOaiup6cXVnFa6VAd0Fa1MZQhTBh2DhzaZ0Uzk8nvV3  iLDViJq2BtKD2YMbe7mpOzNtx7ZlvAiWY3QgGqSHpHVOTXI pxeYIZACIoa7vEzU1bgXxqOTcDzRCaKBNwm4LjSxM
reconstructie par 1536x1024 jpg
fundite de par jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net