O reţetă gustoasă pe zi: Ciocolată de casă

Ultima actualizare:

Preparare1. Se fierbe apa cu zahărul până apare la suprafaţă spumă şi siropul se îngroaşă puţin. Se ia deoparte şi după ce se răcoreşte puţin, se adaugă untul. Se amestecă foarte bine până se omogenizează perfect.2. Separat, se amestecă laptele praf cu pudra de cacao şi se toarnă treptat în sirop, amestecând permanent să nu se facă cocoloaşe.3. Se adaugă esenţă de rom, după gust, şi miezul de nucă rumenit puţin în cuptor şi zdrobit mai mare. Se amestecă uşor.4. Compoziţia obţinută se întinde într-o tavă tapetată cu folie specială de copt, se nivelează, la grosimea dorită, şi se pune la frigider să se întărească. Se porţionează, după dorinţă, când este complet întărită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net