O reţetă gustoasă pe zi: Ciorbă de vită cu tarhon


    Ciorbă de vită cu tarhon
Ciorbă de vită cu tarhon

Ingrediente

600 g piept de vită

2 morcovi

1 rădăcină de pătrunjel

1 ţelină

1 ceapă

1 ardei gras

1 lingură orez

2 linguri pastă de roşii

1 l borş de casă

tarhon verde

sare

piper

Preparare

Speli carnea, o porţionezi şi o pui la fiert în apă rece la foc mic. Îndepărtezi cu grijă spuma formată şi laşi la foc până când este aproape fiartă.Adaugi legumele tăiate după preferinţă, sare după gust, acoperi vasul şi laşi să fiarbă încă 20 de minute. Adaugi orezul, ales şi spălat, iar după 10 minute pui pasta de roşii şi borşul de casă fiert separat.Potriveşti din nou gustul de sare şi piper, dai vasul deoparte de pe foc, adaugi tarhonul tăiat mărunt şi laşi acoperit 5 minute, să se aromatizeze, înainte de a fi servită.

cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
cladiri bucuresti jpeg
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
cub horoscop 1 gif
16x9   andreea d folclor orchestra  m01 jpeg
eurovision jpeg
purificator de apa boeco plus uv jpeg