O reţetă gustoasă pe zi: Cremă de spanac

Ultima actualizare:

    Cremă de spanac
Cremă de spanac

Ingrediente500 g spanac 1 lingură unt1 linguriţă de făină 3 linguri smântână sare piper

Pentru garnitură: 2 linguri caşcaval ras

Preparare

1.    Speli spanacul în mai multe ape şi îl fierbi în 2 l de apă cu sare. După câteva clocote, îl scurgi de apă (pe care nu o arunci) şi îl treci prin sită sau îl pasezi în blender.

2.    Rumeneşti uşor făina în unt, stingi cu zeama în care a fiert spanacul, turnată puţin câte puţin, şi amesteci cu piureul de spanac. Completezi cu zeamă pentru a dilua până la consistenţa unei supecremă. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi laşi să fiarbă 5-7 minute. La sfârşit, adaugi smântâna şi serveşti cu pâine prăjită şi caşcaval ras pe răzătoarea cu ochiuri mici.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
sarmale istock jpg
Horoscop, foto Pinterest jpg
cub horoscop bani
CLICK adam jaime dmkmrNptMpw unsplash jpg
virgiliu stroescu webp
Horoscop carieră 3 9 Martie 2025, foto Shutterstock jpg
cozonac la cuptor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net