O reţetă gustoasă pe zi: Cremă de spanac

Ultima actualizare:

    Cremă de spanac
Cremă de spanac

Ingrediente500 g spanac 1 lingură unt1 linguriţă de făină 3 linguri smântână sare piper

Pentru garnitură: 2 linguri caşcaval ras

Preparare

1.    Speli spanacul în mai multe ape şi îl fierbi în 2 l de apă cu sare. După câteva clocote, îl scurgi de apă (pe care nu o arunci) şi îl treci prin sită sau îl pasezi în blender.

2.    Rumeneşti uşor făina în unt, stingi cu zeama în care a fiert spanacul, turnată puţin câte puţin, şi amesteci cu piureul de spanac. Completezi cu zeamă pentru a dilua până la consistenţa unei supecremă. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi laşi să fiarbă 5-7 minute. La sfârşit, adaugi smântâna şi serveşti cu pâine prăjită şi caşcaval ras pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate în buline și William, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net