O reţetă gustoasă pe zi: Ghiveci de legume

Ultima actualizare:

Preparare: Se curăţă legumele, se spală, se taie, după preferinţă, felii groase, fâşii, rondele, cuburi, se aşază amestecate într-un vas termorezistent încăpător. Se stropesc cu ulei, se condimentează cu sare şi piper şi se aromatizează cu oregano maghiran, salvie, după preferinţă. Se adaugă în vas jumătate din supa de legume şi apoi se pune la cuptor pentru circa 40-50 de minute. Din când în când, se mai adaugă câte puţină supă şi se mişcă vasul pentru a se fierbe uniform legumele. Nu se amestecă cu lingura pentru a nu le sfărâma. Când legumele sunt pătrunse, se opreşte focul şi se lasă ghiveciul să se răcească în cuptor pentru a se combina în mod plăcut aromele. Se serveşte rece, decorat cu frunze verzi de busuioc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Charles, Camilla, Charlotte, Kate, William, George, Louis, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net