O reţetă gustoasă pe zi: Macaroane
Ultima actualizare:
Ingrediente
- 250 g macaroane
- 2 fire praz
- 150 g kaizer
- 120 g caşcaval
- 3 ouă
- 250 ml smântână
- 100 g brânză
- 2 linguri pesmet
- sare
- piper
- nucşoară rasă
- 1 roşie
Preparare: Fierbi macaroanele în apă cu sare şi când sunt aproape gata adaugi prazul curăţat şi tăiat rondele. Laşi la scurs într-o strecurătoare.Ungi şi tapetezi cu pesmet un vas termorezistent, pui pastele şi prazul, kaizerul tăiat bucăţele şi brânza rasă.Baţi ouăle cu smântâna, condimentezi cu sare, piper şi nucşoară şi torni sosul peste paste. Presari caşcavalul ras, pui feliile de roşii şi coci în cuptorul încins, la foc potrivit, circa 40 de minute.