O reţetă gustoasă pe zi: Mere coapte cu bezea

Ultima actualizare:

    Mere coapte cu bezea
Mere coapte cu bezea

Reţeta gustoasă de azi: mere coapte cu bezea.

Ingrediente Mere coapte cu bezea

4 mere

50 g unt

2 albușuri

100 g zahăr pudră

Mod de preparare Mere coapte cu bezea

Speli merele, le descojești și le cureți de semințe. În interiorul lor pui câte o bucățică de unt și le așezi într-o tavă cu hârtie de copt. Bați albușurile spumă împreună cu zahărul pudră.  Pui bezeaua peste mere și le coci 20 de minute, la 150 °C.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop 4 august jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
19 11 tratament psoriazis vulgar (1) jpeg
horoscop jpeg
chiftele umplute cu ciuperci pasul5 jpg jpeg
image png
image png
riduri webp
cozonac jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net