O reţetă gustoasă pe zi: Mere coapte cu bezea


    Mere coapte cu bezea
Mere coapte cu bezea

Reţeta gustoasă de azi: mere coapte cu bezea.

Ingrediente Mere coapte cu bezea

4 mere

50 g unt

2 albușuri

100 g zahăr pudră

Mod de preparare Mere coapte cu bezea

Speli merele, le descojești și le cureți de semințe. În interiorul lor pui câte o bucățică de unt și le așezi într-o tavă cu hârtie de copt. Bați albușurile spumă împreună cu zahărul pudră.  Pui bezeaua peste mere și le coci 20 de minute, la 150 °C.

cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
cub puya tudor chirilă png
trenul regal jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
Fața Roșie, comuna Bătrâna, Foto Daniel Guță, ADEVĂRUL (4) JPG
Iran Imn jpg
image
image
image
image
horoscop zilnic gemeni jpeg
firma SEO jpeg
drujba gradina jpeg
machiaj buze jpeg
sticle de vin
incontinenta urinara ginecologie SANADOR jpg