O reţetă gustoasă pe zi: Roșii umplute

Ultima actualizare:

    Roşii umplute
Roşii umplute

Ingrediente: 8 roşii potrivite, 300 g carne de vită, 3 linguri ulei, 1 ceapă, 1 morcov, 1 ardei, frunze de ţelină, pătrunjel verde, sare, piper. Pentru garnitură: 150 g orez cu bobul lunguieţ, 2 linguri ulei, 200 ml supă de legume, sare, piper, frunze de busuioc;

Preparare

1.    Tai un căpăcel fiecărei roşii, le scobeşti cu grijă şi le pui cu gura în jos să se scurgă de zeamă. Toci numai 200 g de carne, iar cealaltă parte o tai cât poţi de mic.

2.    Căleşti în ulei ceapa tăiată mărunt, adaugi morcovul dat pe răzătoare, ardeiul tăiat cubuleţe şi carnea tocată. Adaugi sare şi piper, după gust. Când carnea şi legumele sunt bine pătrunse, iei tigaia de pe foc.

3.    La tocătură adaugi frunze de ţelină şi de pătrunjel tocate, carnea tăiată mai mare, amesteci bine şi umpli roşiile cu acest amestec.

4.    Opăreşti orezul în apă cu sare, îl strecori şi îl aşezi într-o tavă. Deasupra lui aşezi roşiile umplute, torni supa de legume condimentată cu sare şi piper, adaugi 2 linguri de ulei şi introduci tava la cuptor pentru aproximativ 40 de minute. Dacă este nevoie, mai poţi adăuga apă sau supă de legume.

5.    Serveşti roşiile umplute pe pat de orez şi garnisite cu frunze aromate de busuioc verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tragere Capu Midia Ramstein Legacy 2024 mp4 thumbnail png
image
image
image
image
image
image
fericire pexels jpg
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
1 trucuri sprancene jpg jpeg
horoscop shutterstock jpg
1 limonada cu ghimbir jpg jpeg
zodii pixabay jpg
cum faci zacusca de vinete si ardei fara coacere jpeg
summer 4246927 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net