O reţetă gustoasă pe zi: Ruladă de cașcaval cu brânză

Ultima actualizare:

    Ruladă de cașcaval cu brânză
Ruladă de cașcaval cu brânză

Ingrediente:

Pentru foaia de cașcaval: 75 g unt, sare, 300 g cașcaval la temperatura camerei; Pentru umplutură: 200 g cremă de brânză, 200 g brânză de vaci proaspătă, 100 g șuncă, 100 g telemea ușor sărată, 1 ardei gras roșu, 2 ouă fierte, 50 g măsline umplute, sare, piper.

Preparare:

Razi cașcavalul și-l amesteci cu untul și sarea. Frămânți până când cașcavalul capătă consistența unui aluat. Îl pui pe o hârtie de copt și întinzi o foaie nu foarte subțire. Mixezi brânza de vaci bine scursă cu telemeaua rasă și crema de brânză, adaugi șunca tăiată, măslinele feliate, ouăle fierte și ardeiul tocate. Asezonezi cu sare și piper după gust. Pui umplutura peste foaia de cașcaval și rulezi cu ajutorul hârtiei de copt. Legi la capete și dai rulada la frigider peste noapte.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
CLICK adam jaime dmkmrNptMpw unsplash jpg
virgiliu stroescu webp
Horoscop carieră 3 9 Martie 2025, foto Shutterstock jpg
cozonac la cuptor jpg
Secrete de hairstyling rapid pentru un aspect profesional în fiecare zi jpg
Tendințe moderne în bucătărie   gătitul rapid și eficient jpg
Articol 2   Copia Certificata a Intabularii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net