O reţetă gustoasă pe zi: Ruladă de cașcaval cu brânză

Ultima actualizare:

    Ruladă de cașcaval cu brânză
Ruladă de cașcaval cu brânză

Ingrediente:

Pentru foaia de cașcaval: 75 g unt, sare, 300 g cașcaval la temperatura camerei; Pentru umplutură: 200 g cremă de brânză, 200 g brânză de vaci proaspătă, 100 g șuncă, 100 g telemea ușor sărată, 1 ardei gras roșu, 2 ouă fierte, 50 g măsline umplute, sare, piper.

Preparare:

Razi cașcavalul și-l amesteci cu untul și sarea. Frămânți până când cașcavalul capătă consistența unui aluat. Îl pui pe o hârtie de copt și întinzi o foaie nu foarte subțire. Mixezi brânza de vaci bine scursă cu telemeaua rasă și crema de brânză, adaugi șunca tăiată, măslinele feliate, ouăle fierte și ardeiul tocate. Asezonezi cu sare și piper după gust. Pui umplutura peste foaia de cașcaval și rulezi cu ajutorul hârtiei de copt. Legi la capete și dai rulada la frigider peste noapte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net