O reţetă gustoasă pe zi: Rulouri din carne de viţel umplute cu legume
Te învăţăm cum să găteşti rulouri din carne de viţel umplute cu legume.
3 dovlecei, 1 ardei gras verde, 1 ardei gras roşu, 5 felii de carne de viţel, sare, piper; Pentru marinată: 500 ml vin roşu, 2 linguri apă minerală, 3 căţei de usturoi tăiaţi, 2 linguri ulei, 1 lingură boia, 1 crenguţă cimbru.
Preparare Rulouri din carne de viţel umplute cu legume:
Freci feliile de carne cu sarea, piperul şi boiaua, după gust. Amesteci uleiul, vinul, apa minerală, usturoiul şi cimbrul şi le răstorni peste carne. Acoperi cu o folie şi ţii la frigider o oră. Speli şi tai în felii subţiri şi lungi, ardeiul şi dovleceii, apoi le împarţi în mod egal pe câte o felie de carne. Rulezi uşor, având grijă ca legumele să rămană în mijlocul ruloului şi le fixezi cu scobitori. Aşezi rulourile pe grătarul încins şi le laşi până când legumele şi carnea se rumenesc.