Delectează-te cu o prăjitură de mere şi bezea!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru alaut:

220 g făină120 g unt70 g zahăr pudră2 gălbenuşuri

Pentru umplutură:

600 g merezahăr după gust

Pentru bezea:

2 albuşuri140 g zahăr

Mod de preparare:

Din făină, unt, zahăr şi gălbenuşuri frămânţi un aluat pe care îl împătureşti şi îl dai la rece o oră.

Pe urmă îl întinzi într o foaie de lungimea tăvii de copt şi îl tai în patru bucăţi egale.

Tapetezi tava cu hârtie de copt şi coci foile în cuptorul bine încins. Când s-au copt, le scoţi şi le laşi să se răcorească.

Află aici reţeta completă de prăjitură



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
eri clinic   clinica implant mamar București   doctor implant mamar București    click jpg
zodii, foto shutterstock jpg
suc cola suc acidulat bauturi carbonatate shutterstock 361921463 jpg
vin rosu (2) jpg
porc carne adobestock jpg
Sos de rosii jpg
dans jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net