Delectează-te cu o felie de tort de mere şi bezea!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blat: 150 g zahăr, 100 g nuci, 50 ml apă, 5 mere

Pentru cremă: 4 ouă, 4 linguri zahăr, 400 ml lapte, 1 baton vanilie

Pentru bezea: 4 albuşuri, 50 g zahăr, 1 plic zahăr vanilat, zeama de la ½ lămâie

Mod de preparare:

Pentru blat caramelizezi zahărul cu o lingură de apă, adaugi nucile, 50 ml apă şi le fierbi până se îngroaşă ca un sirop. Cu acest caramel îmbraci o formă de tartă până la jumătate din înălţimea pereţilor şi pui merele curăţate şi tăiate în felii mari.

Pentru cremă fierbi laptele cu vanilia. Separat baţi ouăle cu zahărul, adaugi treptat laptele clocotit, bătând continuu. Torni compoziţia într-un vas cu acelaşi diametru cu al celui în care ai pus merele şi dai la cuptor până începe să se lege crema.

Află aici reţeta completă de tort de mere cu bezea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net