Delectează-te cu o felie de tort de mere şi bezea!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blat: 150 g zahăr, 100 g nuci, 50 ml apă, 5 mere

Pentru cremă: 4 ouă, 4 linguri zahăr, 400 ml lapte, 1 baton vanilie

Pentru bezea: 4 albuşuri, 50 g zahăr, 1 plic zahăr vanilat, zeama de la ½ lămâie

Mod de preparare:

Pentru blat caramelizezi zahărul cu o lingură de apă, adaugi nucile, 50 ml apă şi le fierbi până se îngroaşă ca un sirop. Cu acest caramel îmbraci o formă de tartă până la jumătate din înălţimea pereţilor şi pui merele curăţate şi tăiate în felii mari.

Pentru cremă fierbi laptele cu vanilia. Separat baţi ouăle cu zahărul, adaugi treptat laptele clocotit, bătând continuu. Torni compoziţia într-un vas cu acelaşi diametru cu al celui în care ai pus merele şi dai la cuptor până începe să se lege crema.

Află aici reţeta completă de tort de mere cu bezea



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Horoscop, foto shutterstock jpg
Sarmale foto shutterstock 1238342146 jpg
horoscop, foto shutterstock jpg
Horoscop, foto Shutterstock jpg
horoscop, foto shutterstock jpg
image png
Supa crema, Bontea, foto Shutterstock, Instagram jpg
hanorac oversize jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net