Reţete de la cititori: Salată de iarnă – Silvia David

Pentru ornat: 2 ouă fierte, 4-5  frunze de ţelină.

Mod de preparare:Într-un castron se pun gălbenuşurile fierte şi crude, se adaugă sarea, piperul, muştarul şi puţină zeamă de lămâie şi se amestecă cu uleiul puţin câte puţin.Se curăţă şi se spală ciupercile şi se pun să fiarbă în apă cu puţină sare. După ce au fiert 30 de minute se pun la scurs într-o sită. Mazărea fiartă se trece printr-un jet de apă călduţă şi se lasă să se scurgă.Şunca se feliază, se pune într-un bol, se adaugă mazărea şi ciupercile  tăiate felii, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se adaugă sosul alb.Dacă mai este nevoie se adaugă sare, piper şi puţin muştar cu hrean. Se amestecă uşor ca să nu se zdrobească mazărea, se pune într-un bol de sticlă unde se ornează cu feliuţe de ou fiert, cu fâşii de şuncă şi frunzuliţe de ţelină.

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub ioana nastase png
FotoJet (1) jpg
cub bianca dragusanu png
infidelitate 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel
image png
image png