O reţetă gustoasă pe zi: Lapte de pasăre

Ultima actualizare:

Preparare

1.    Baţi albuşurile spumă tare, adăugând treptat 100 g zahăr. Separat, fierbi laptele cu batonul de vanilie şi, când începe să clocotească, iei cu lingura găluşte din albuşul bătut spumă şi le pui în laptele care clocoteşte. Laşi să fiarbă câte 2 minute, pe fiecare parte, apoi le scoţi cu spumiera într-un castron. 2.     După ce ai făcut toate găluştele de albuş, baţi gălbenuşurile cu restul de zahăr şi făina. Peste ele torni încet laptele în care au fiert găluştele de albuş şi continui fierberea până începe să se îngroaşe ca un sos. Torni sosul peste găluştele de albuş şi le serveşti răcite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net