O reţetă gustoasă pe zi: Lapte de pasăre

Ultima actualizare:

Preparare

1.    Baţi albuşurile spumă tare, adăugând treptat 100 g zahăr. Separat, fierbi laptele cu batonul de vanilie şi, când începe să clocotească, iei cu lingura găluşte din albuşul bătut spumă şi le pui în laptele care clocoteşte. Laşi să fiarbă câte 2 minute, pe fiecare parte, apoi le scoţi cu spumiera într-un castron. 2.     După ce ai făcut toate găluştele de albuş, baţi gălbenuşurile cu restul de zahăr şi făina. Peste ele torni încet laptele în care au fiert găluştele de albuş şi continui fierberea până începe să se îngroaşe ca un sos. Torni sosul peste găluştele de albuş şi le serveşti răcite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net