O reţetă gustoasă pe zi: Lapte de pasăre

Preparare

1.    Baţi albuşurile spumă tare, adăugând treptat 100 g zahăr. Separat, fierbi laptele cu batonul de vanilie şi, când începe să clocotească, iei cu lingura găluşte din albuşul bătut spumă şi le pui în laptele care clocoteşte. Laşi să fiarbă câte 2 minute, pe fiecare parte, apoi le scoţi cu spumiera într-un castron. 2.     După ce ai făcut toate găluştele de albuş, baţi gălbenuşurile cu restul de zahăr şi făina. Peste ele torni încet laptele în care au fiert găluştele de albuş şi continui fierberea până începe să se îngroaşe ca un sos. Torni sosul peste găluştele de albuş şi le serveşti răcite.

cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Razvan Popescu slab jpg
Horoscop dragoste webp
shutterstock 521889163 jpg
tanara dezbracata in pat jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
manichiura acasa jpeg