O reţetă gustoasă pe zi: Antreu cu pui
Ultima actualizare:
Ingrediente300 g piept de pui 3 ouă 100 g caşcaval4 linguri măsline fără sâmburi, tăiate 4 linguri ulei de măsline 100 ml smântână 1 praf de copt150 g făină cimbru sau amestec de ierburi de Provence sare piper
Preparare
1. Tai carnea bucăţi, pe care le rumeneşti cu o lingură de ulei. Amesteci făina cernută cu praful de copt, caşcavalul ras şi gălbenuşurile până devin omogene.2. Adaugi restul uleiului, smântâna, măslinele, carnea, ierburile, sare şi piper, după gust. După ce le-ai amestecat bine, adaugi albuşurile bătute spumă. Torni compoziţia într-o formă de chec unsă cu ulei şi tapetată cu făină şi dai la cuptor, la foc potrivit, pentru 40 minute. După ce s-a răcorit îl tai felii.