Reţete de la cititori: Baby Spanac cu pui şi roşii Chery - Olimpia Alina Cercel
Ultima actualizare:
Ingrediente: 400 grame baby spanac, 2 pulpe superioare pui, 200 grame roşii chery, 50 grame caşcaval, 1 lingură ulei măsline, 2 căţei de usturoi, sare, piper, cimbru, busuioc, zeamă de lămâie.
Mod de preparare:
Se căleşte usturoiul tocat mărunt în uleiul de măsline. Apoi se adaugă carnea dezosată fără pieliţă şi tăiată mărunt şi se lasă să se rumenească bine.Se condimentează cu sare, piper, cimbru, busuioc şi se adaugă baby spanacul spălat bine, lăsându-se 5 minute până se înăbuşeşte bine.Punem roşiile tăiate sferturi, adăugăm zeama de lămâie şi lăsăm 2 minute la foc potrivit.Spre final adăugăm caşcavalul ras fin şi apoi se poate servi.