Rețetă de post: Ghiveci călugăresc

Ultima actualizare:

    Foto: clickpoftabuna.ro
Foto: clickpoftabuna.ro

Ingrediente:

2-3 cepe1 varză (crudă sau murată)2-3 sfecle2-4 morcovi10-15 măsline întregi10-12 păstăi de fasole1 cană mazăre boabe1 vânătă2 dovlecei4-5 roşii mari sau 2 linguri bulion de roșii1 pahar ulei1 legătură pătrunjel1 conopidă mică10 boabe de piper2 foi de dafinsare

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi le speli bine sub jet de apă.

Varza şi ceapa le toci fâşii subţiri, le pui într-un castron mare, presari sare şi le frămânţi cu mâna 3-4 minute până când legumele lasă suc. Le speli cu apă rece şi le scurgi prin sită. Sfecla o tai beţişoare, iar morcovii, rondele. Toate legumele tăiate le pui într-o cratiţă mare cu un pahar de ulei. Le căleşti, la foc mic, până când se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Amesteci cu o lingură de lemn în vas ca să nu se prindă sau să se ardă legumele.

Citește rețeta completă pe clickpoftabuna.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net