O reţetă gustoasă pe zi: Spaghete cu carne şi ciuperci
Ultima actualizare:
Ingrediente250 g carne de porc tocată1 cutie ciuperci 500 g spaghete1 cutie roşii în bulion 3 căţei usturoi 1 ceapă ulei sarepiper busuioc
Preparare
1. Pui la fiert spaghetele în apă clocotită, cu puţină sare şi o lingură de ulei. La 100 de grame de spaghete vei pune cam 1 l de apă.
2. Căleşti ceapa tocată mărunt, adaugi carnea şi usturoiul pisat şi laşi să fiarbă la foc potrivit aproximativ 30 de minute.
3. Când a scăzut, adaugi ciupercile bine scurse şi tăiate, roşiile cu sos cu tot şi condimentezi cu sare şi piper.
4. Scurgi bine pastele, le serveşti cu sosul de carne şi ciuperci şi garniseşti cu frunzuliţe de busuioc.