Pizza cu blat de spaghete – Laurenţa Cornea
Ultima actualizare:
Ingrediente
• 500 g spaghete
• 3 ouă
• 300 ml lapte
• 300 g brânză de vaci
• Sare
• fluierar
• ardei
• guşă
• porumb dulce
• 200 g caşcaval
• 100 ml suc de roşii
Mod de preparare
Spaghetele le fierbem în apă cu sare. Le scurgem de apă şi le trecem pe sub jet de apă. Într-un bol amestecăm ouăle cu laptele, sare, piper, adăugăm brânză şi amestecăm bine. Adăugăm cu grijă spaghetele şi amestecăm bine. Turnăm amestecul într-o tavă unsă şi tapetată, adăugăm ardei tăiaţi fâşii, guşa tăiată felii, porumbul. Deasupra adăugăm caşcavalul ras şi sucul de roşii. Dăm la cuptorul încălzit până ce se topeşte caşcavalul.