Prăjitură «Boema»

Ultima actualizare:

Ingrediente

Pentru blat: 6 ouă, 6 linguri zahăr, 3 linguri făină, 3 linguri cacao, 1 praf de copt

Pentru bezea: 6 albuşuri, 12 linguri zahăr, 1 linguriţă oţet

Pentru sirop: 200 ml apă, 12 linguri zahăr, 1 esenţă de rom

Pentru cremă: 6 gălbenuşuri, 12 linguri zahăr, 100 ml cafea, 2 linguri cacao, 250 g margarină, 50 g ciocolată albă pentru decor

Preparare

Pentru blat, baţi albuşurile spumă tare, adaugi zahărul şi baţi până se topeşte. Pui gălbenuşurile treptat şi la final încorporezi făina cernută cu praful de copt şi cacaua. Torni aluatul într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie de copt. Îl introduci în cuptorul preîncălzit pentru 30-40 de minute.

Intră aici ca să afli cum prepari crema cu cafea şi cacao



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Horoscop, foto shutterstock jpg
Sarmale foto shutterstock 1238342146 jpg
horoscop, foto shutterstock jpg
Horoscop, foto Shutterstock jpg
horoscop, foto shutterstock jpg
image png
Supa crema, Bontea, foto Shutterstock, Instagram jpg
hanorac oversize jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net