Prăjitură pentru iubitorii de bezea şi vişine

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blat: 300-400 g făină, 150 g margarină, 4 gălbenuşuri, 100 g zahăr pudră, 1 praf de copt, 1 esenţă de vanilie

Pentru umplutura de vişine: 150 g zahăr, 500 g vişine, 1 esenţă de vanilie, 1 plic gelatină

Pentru bezea: 4 albuşuri, 150 g zahăr, 2 linguri zeamă de lămâie

Mod de preparare:

Amesteci făina cu praful de copt, margarina moale, zahărul, esenţa de vanilie şi gălbenuşurile până obţii un aluat omogen, elastic, pe care-l dai la frigider pentru 30 de minute.

Întinzi aluatul într-o tavă şi-l dai la cuptor pentru 35 de minute.

Citeşte aici reţeta completă de prăjitură cu bezea şi vişine



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage   2025 12 14T201653 072 jpg
horoscop shutterstock jpg
zodii, foto shutterstock jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
cozonac scarlatescu shutterstock 1937659066 jpg
horoscop 13 19 iunie webp
Horoscop, foto shutterstock jpg
fructe pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net