Prăjitură pentru iubitorii de bezea şi vişine

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blat: 300-400 g făină, 150 g margarină, 4 gălbenuşuri, 100 g zahăr pudră, 1 praf de copt, 1 esenţă de vanilie

Pentru umplutura de vişine: 150 g zahăr, 500 g vişine, 1 esenţă de vanilie, 1 plic gelatină

Pentru bezea: 4 albuşuri, 150 g zahăr, 2 linguri zeamă de lămâie

Mod de preparare:

Amesteci făina cu praful de copt, margarina moale, zahărul, esenţa de vanilie şi gălbenuşurile până obţii un aluat omogen, elastic, pe care-l dai la frigider pentru 30 de minute.

Întinzi aluatul într-o tavă şi-l dai la cuptor pentru 35 de minute.

Citeşte aici reţeta completă de prăjitură cu bezea şi vişine

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Maria Alexandra fiica Alina și Nicolae ai României foto Facebook5 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii protejate in februarie logo webp
image png
Horoscop zilnic 25 martie 2022 jpg
Manichiura jpg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image png
zodii pixabay jpg
Fasole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net