Pulpe false de pui - Aneta Frunză

simeon stalpnicul png

Ingrediente: cartofi, morcovi, ţelină, mazăre, condimente (sare, piper, cimbru, ardei uscat), usturoi, pătrunjel verde, sticsuri.

Pentru aluat: o ceşcuţă de apă minerală, o lingură de ulei, un praf de sare, făină cât să iasă un aluat ca de pâine.

Mod de preparare:

Mai întâi am făcut aluatul: am pus apa, uleiul şi praful de sare şi apoi făina, l-am frământat bine şi l-am lăsat la odihnă cât timp m-am ocupat de legume.

Am pus toate legumele la fiert. Când au fost gata, cu o furculiţă le-am pasat mai grosolan.

După ce am omogenizat compoziţia, am modelat „pulpele", punând în capătul fiecăreia câte un stics, acesta fiind „osul" de la pulpă.

Când am terminat de modelat, am întins aluatul într-o foaie, pe care am tăiat-o fâşii nu prea late.

Fiecare „pulpă" am luat-o şi am înfăşurat-o într-o bandă de aluat.

Când au fost gata, le-am prăjit în ulei încins, până când s-au rumenit, le-am scos pe un şerveţel absorbant fiind gata să fie mâncate....adică, servite.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
cub botez tort liam png
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
vagner jpg
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image png
cuplu
casca de motocicleta
image png
image png
cearta cuplu