Reţeta câştigătoare de la cititori- Brioşe cu cioco şi cafea - Violeta Postolache

Ultima actualizare:

Preparare: Batem ouăle cu zahărul. Topim ciocolata împreună cu uleiul la microunde, lăsăm să se răcorească puţin şi adăugăm peste ouă. Adăugăm laptele şi esenţa de rom. Adăugăm făina, pliculeţul de praf de copt şi nessul şi omogenizăm. Punem hârtiuţele în formele de brioşe şi le umplem trei sferturi cu aluat. Dăm la cuptor până se rumenesc. Topim ciocolata împreună cu frişca lichidă şi omogenizăm. Cu ajutorul unei seringi (eu am folosit una de la siropurile pentru copii) umplem brioşele cu crema obţinută. Batem frişca lichidă împreună cu nessul şi pliculeţul de întăritor. Cu ajutorul unui sprit decorăm brioşele.Opţional decorăm cu boabe de cafea .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net