Rețeta câștigătoare de la cititori: Ruladă cu blat de cafea


    Ruladă cu blat de cafea
Ruladă cu blat de cafea

Câștigătoarea noastră se numește Anișoara Ursan. Ea ne-a pregătit o ruladă delicioasă cu blat de cafea și va primi un wok de Tefal.

Ingrediente Ruladă cu blat de cafea:

Blat: 5 ouă, un praf de sare, 5 linguri de zahăr, 5 linguri rase de făină, 2 linguri de nes decofeinizat, 3 linguri de ulei; Umplutură: 6 linguri cu vârf de gem de gutui, un cub de margarină sau unt (75g) moale, 2 linguri de tapioca perle.

Preparare Ruladă cu blat de cafea:

Se pun la fiert, într-un ibric, perlele de tapioca. Se lasă să fiarbă 10-15 minute, apoi se acoperă etanș 5-10 minute, după care se scurg de apă și se dau la răcit. Pentru blat, mixăm albușurile cu un praf de sare până se spumează bine, adăugăm în ploaie zahărul și mixăm până se întărește. Gălbenușurile se mixează cu uleiul adăugat treptat până obținem o consistență cremoasă, apoi adăugăm în bezea. Amestecăm făina cu nesul și incorporam în amestecul din bol. Turnăm amestecul într-o tavă, mai presărăm deasupra un pic de nes și dăm la cuptor: 5 minute la foc iute și apoi încă 15 minute la foc domol. Lăsăm blatul la răcit. Mixăm 5 linguri de gem cu o lingură de unt, până se leagă crema și adăugăm perlele de tapioca scurse bine. Amestecăm. Se întoarce blatul rece cu dosul în sus, se unge cu amestecul de gem și tapioca, se rulează strâns, ajutându-ne de hârtia de copt. Rulada se dă 30 de minute la rece, apoi o ungem cu gem de gutui. Poftă bună!

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub emma corrin png
Kirstie Alley jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel
image png
image png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
un barbat de 54 de ani are fantezii sexuale ciudate jpg