Reţeta câştigătoare de la cititori: «Un munte de tort»


    «Un munte de tort»
«Un munte de tort»

Câştigătoarea noastră se numeşte Rebecca Mihaela Caragea. Ea ne-a pregătit un desert pe care l-a botezat: "un munte de tort". Rebecca va primi un aparat de vidat alimente.

Ingrediente «Un munte de tort»:

10 ouă, 20 linguri zahăr, 20 linguri făină, 5 linguri ulei, sare, 1 plic praf de copt, 1 litru frişcă, 1 compot ananas, o ciocolata pentru decor;

Mod de preparare «Un munte de tort»:

Se bat spumă albuşurile cu zahărul şi cu praful de sare, după care se adaugă şi făina amestecată cu praful de copt. Se încorporează apoi gălbenuşurile amestecate cu ulei şi se mixează uşor. Se tapetează o formă de tort cu hârtie de copt, se toarnă compoziţia şi se dă la cuptor 20 de minute. Între timp, se bate bine frişca şi se dă la rece. Se taie tortul în trei foi, iar baza se lasă normal. Din restul tăiem câte două degete, ca mărime, să capete un aspect de munte. Se însiropează cu suc de ananas, după care se umple cu frişcă şi fructe din compot. Tortul se îmbracă în frişcă şi se ornează după preferinţe. Eu am ornat cu ciocolată, pe care am topit-o în prealabil. Poftă bună!

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub ioana nastase png
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub bianca dragusanu png
infidelitate 0 jpeg
FotoJet (4) jpg
image
image
image
image
image
image
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel
image png