Reţeta câştigătoare: Piept de pui cu mozzarella şi ierburi aromatice

Ultima actualizare:

    Piept de pui cu mozzarella şi ierburi aromatice
Piept de pui cu mozzarella şi ierburi aromatice

Câştigătoarea noastră se numeşte Cristina Iuliana Pană şi ne-a pregătit piept de pui cu mozzarella şi ierburi aromatice . Ea va primi un aparat de vidat.

piept de pui cca. 500 g (2 bucăți), 2 bucăți mici mozzarella, 2 roșii medii, frunze de salvie, frunze de lămâiță, 20 g sare de mare, 2 g piper proaspăt măcinat, 300 ml smântână de gătit.

Mod de preparare Piept de pui cu mozzarella şi ierburi aromatice:

Pieptul de pui se crestează la cca. 1 cm distanță. În crestături se pune o felie de  mozzarella, o felie de roșie și o frunză aromată, alternând ierburile aromate, apoi se asezonează de sare și piper. Într-un vas termorezistent, se toarnă smântâna, apoi se așează piepții de pui împănați și se dau la copt, în cuptorul preîncins cca. 20 de minute la 200 grade, neacoperit. Fripturica se poate servi caldă sau rece ;) simplă sau cu un adaos, de salată. Spor și poftă bună!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Horoscop luna martie jpg
Cum sa faci o prajitura Alba ca zapada ca in copilarie  Sursa imagine  shutterstock 277106084 jpg
idei retete mic dejun png
cal foc shutterstock jpg
zodii, foto shutterstock jpg
featured image (2) jpg
soia foto shutterstock
cub neti sandu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net