Rețeta Corneliei Redic de plăcintă cu dovleac, ideală pentru acest sezon. Și-a impresionat fanii cu ea: „Am avut mare succes”

Ultima actualizare:

Cornelia Rednic, în vârstă de 50 de ani, nu este doar o artistă talentată, ci și o gospodină desăvârșită. Ea și-a cucerit urmăritorii cu o rețetă de plăcintă cu dovleac, perfectă pentru toamnă. Vrei să îți impresionzi familia și apropiații? Află de ce vei avea nevoie din rândurile următoare!

image

Cântăreața de muzică populară este cunoscută pentru vocea ei inconfundabilă, care încântă publicul de ani de zile, însă fanii ei din mediul online au descoperit și o altă latură a artistei - pasiunea pentru bucătărie.

Cornelia Rednic, as în bucătărie

De data aceasta, Cornelia i-a surprins pe toți cu o plăcintă ideală pentru sezonul în care dovleacul este una dintre vedetele din bucătărie: „De când a început sezonul dovleacului am făcut această rețetă și de fiecare dată am avut mare succes. De trei săptămâni foarte multe dintre voi îmi cereți rețeta”, a spus ea într-un videoclip publicat pe Facebook.

Îndrăgita artista a oferit și rețeta. Ea a dezvăluit ce ingrediente simple și accesibile a folosit și a explicat, pas cu pas, cum pregătește ea cea mai gustoasă și pufoasă plăcintă de dovleac. Dacă îți dorești și tu să o încerci, îți spunem mai jos de ce vei avea nevoie:

Ingrediente

Pentru aluat vei folosi:

- 600 g unt moale

- 150 g zahăr

- 2 praf de copt stins cu oțet

- 1 Vanilie

- 1 ou

- Sare

Pentru compoziție vei avea nevoie de:

- 3,5 kg dovleac

-  200 g zahăr

- Vanilie

Mod de preparare

Pasul 1: Se amestecă toate ingredientele într-un bol, se frământă aluatul și se împarte în două foi;

Pasul 2: Pentru obținerea compoziției, se dă prin răzătoare dovleacul, apoi se călește la foc mediu cu zahărul și vanilia. După ce este gata, se pune la răcit;

Pasul 3: Se așază prima foaie de aluat în tavă, se întinde uniform compoziția de dovleac răcită, apoi se acoperă cu cea de-a doua foaie. Se înțeapă ușor cu furculița, pentru a nu se umfla în timpul coacerii. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit și se coace timp de 40-45 de minute, la 180°C, până când prăjitura capătă o culoare aurie. După coacere, se lasă puțin la răcit și se presară deasupra zahăr pudră, scorțișoară și, opțional, fulgi de migdale. Poftă bună!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Horoscop, foto Shutterstock jpg
horoscop, foto shutterstock jpg
image png
Supa crema, Bontea, foto Shutterstock, Instagram jpg
hanorac oversize jpg
horoscop jpg
zodie zodii pixabay jpg
Comunicat Beach Please 4 dec (1) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net