Rețeta simplă de ceapă umplută care va fi gata în mai puțin de o oră! Nu este nevoie decât de câteva ingrediente simple
Este o rețetă simplă, delicioasă și care va putea fi pregătită ușor, în mai puțin de o oră! Ceapa umplută este un preparat perfect pentru o masă rapidă și gustoasă și nici nu este nevoie de ingrediente complicate pentru a pregăti rețeta!

Cu toții am auzit de ardei, dovlecei sau roșii umplute. Însă, ceapa poate fi pregătită și ea în acest fel, iar gustul final va fi unul delicios! Această rețetă simplă poate fi pregătită oricând, rapid și ușor, chiar și de către cei dintre noi fără prea multă experiență în bucătărie!
De ce ingrediente este nevoie
Din fericire, pentru a pregăti acest preparat delicios nu este nevoie decât de câteva ingrediente simple, pe care poate că deja le și avem prin bucătărie!
Mai precis, va trebui să avem la îndemână undeva în jur de 6 cepe roșii îndeajuns de mari, de o linguriță rasă de oregano, de doi ardei grași roșii, de șase ouă și de 400 de grame de roșii cherry tocate.
De asemenea, mai este nevoie și de sare, piper, de două legături de pătrunjel, iar, nu în ultimul rând, de 100 de grame de cașcaval ras. Odată ce avem toate aceste ingrediente, vom putea începe să gătim!
Cum se pregătește această rețetă delicioasă
Din fericire, ceapa umplută este ușor de pregătit, chiar și de către cei dintre noi care nu au foarte multă experiență în bucătărie. Practic, primul lucru pe care trebuie să îl facem, potrivit bucătăras.ro, este să scobim cu foarte mare grijă cepele. Mai departe, miezul acestora trebuie tocat mărunt și pus la călit cu ulei, apă, ardeii tocați și puțin oregano.
Mai departe, trebuie să lăsăm compoziția să se răcească puțin, iar apoi vom adăuga în ea sarea, piperul, pătrunjelul tocat mărunt cât și albușurile ouălor. Acum, va trebui să umplem cepele cu această compoziție, peste care vom pune și gălbenușurile de ou. Totul trebuie pus la cuptor vreme de 30 – 40 de minute, iar spre final se poate pune deasupra și cașcavalul ras!


































