Reţeta zilei: Brioşe cu brânză şi usturoi
Ultima actualizare:
Această reţetă de brioşe cu brânză şi usturoi are gustul unei pâini cremoase! Este o reţetă neobişnuită, moale şi cremoasă datorită untului. De la unt, brioşele „se îmbracă“ într-o frumoasă crustă aurie. În plus, nu trebuie să-ţi faci griji că aceste brioşe ar putea să se lipească de fundul tăvii.
Brioşe cu brânză şi usturoi – Ingrediente (12 brioşe)
Ingrediente uscate250 g făină1½ linguriţă praf de coptsare
Ingrediente umede1 ou, bătut puţin¾ cană + 2 linguri lapte1 linguriţă oţet sau zeamă de lămâie3 linguri smântână (sau iaurt gras)4 linguri ulei¼ cană pătrunjel proaspăt, tocat (sau 2 linguriţe uscat)1 căţel usturoi, pisat2 căni brânză cheddar răzuită
Pentru umplutură90 g unt2 căţei usturoi, pisaţi12 felii mozzarella