Reţete de la cititori: Brioşe cu mere şi scorţişoară – Adriana Szerepi

Ultima actualizare:

Preparare

Ouăle se bat bine cu telul apoi adăugăm zahărul şi vanilia şi batem până la omogenizare. Adăugăm pe rând uleiul, apoi laptele amestecând bine iar la urmă făina amestecată cu praful de copt şi scorţişoara. Când aluatul e gata adăugăm merele curăţate şi date pe răzătoare. Eu am stropit merele cu puţină zeamă de lămâie pentru a nu se oxida. Din această compoziţie punem câte 2 linguri în formele sau hârtiuţele pentru brioşe. Atenţie nu umpleţi formele cu compoziţie pentru că riscaţi să dea pe lângă la coacere. Acestea mai cresc. Se coc la foc potrivit până se rumenesc şi trec testul scobitorii. Mie mi-au ieşit 36 de brioşe potrivite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
culoare zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net