Retete de la cititori: Briose de post / Alina Ciobanu

Ultima actualizare:

PreparareÎntr-un bol punem apa, uleiul, zahărul, zahărul vanilat, praful de copt şi făina. Mixăm până la omogenizare completă. Apoi luăm o jumătate din compoziţie şi o punem în alt bol. În una din ele vom pune dulceaţă şi amestecăm bine de tot. În cealaltă compoziţie punem cacao şi fulgii de cocos. Cu lingura punem în hârtiuţele de muffins pregătite, sau în formele de brioşe unse cu ulei, o lingură din compoziţia albă cu dulceaţă şi o lingură din compoziţia cu cacao. Cu vârful unui băţ pentru frigăruie, amestecăm puţin în cele două compoziţii. Dăm la cuptor, la foc mediu 30-35 minute, până ce suprafaţa devine fermă. Facem testul cu scobitoarea. Scoateţi brioşele şi lăsaţi-le la răcit pe un grătar metalic. Pudraţi-le cu zahăr pudră sau ornaţi-le cu biluţe colorate. Eu am ales să le înfrumuseţez cu câteva biluţe colorate şi inimioare şi floricele din zahăr colorat. Am uns suprafaţa fiecărei brioşe cu puţin sirop făcut din zahăr cu apă, am lipit apoi câteva inimioare/floricele şi le-am dat prin biluţe colorate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net