Reţete de la cititori: Ciorbă de potroace-Clementina Cojan

Ultima actualizare:

Mod de preparare: Speli măruntaiele şi le pui la fiert în apă cu sare. Zarzavatul se taie mărunt şi se căleşte puţin, apoi se adaugă în ciorbă. Cartofii se taie cubeleţe şi se adaugă în ciorbă. Când carnea şi zarzavatul sunt aproape fierte, se adaugă roşiile tăiate cubuleţe şi curăţate de pieliţă. Zeama de varză se fierbe separat, apoi se adaugă în ciorbă. Se adaugă şi cele două linguri de Delikat, verdeaţa tăiată fin. Se serveşte ciorba cu ardei iute.

Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net