Reţete de la cititori: Dovlecei umpluţi - Adriana Cornea

Ultima actualizare:

    Dovlecei umpluţi
Dovlecei umpluţi

Ingrediente: 2 dovlecei, 250 g carne tocată de pui, 250 ml suc de roşii, 1 ceapă, 1 morcov, 1/2 legătură mărar, 1/2 legătura pătrunjel, sare, cimpoier, rozmarin, boia de ardei iute, 50 g caşcaval.

Preparare

Curăţăm dovleceii de coajă şi tăiem în două, scobim miezul într-o farfurie. Întoarcem dovleceii cu faţa în jos ca să se scurgă.

Ceapa o tocăm mărunt şi o călim în puţin ulei, când devine transparentă adăugăm morcovul dat prin răzătoare, lăsăm să se călească puţin împreună. Adăugăm carnea tocată şi mai călim puţin, după care adăugăm 100 ml suc de roşii şi condimente după gust.   

Lăsăm să clocotească puţin, oprim focul şi adăugăm mărarul şi pătrunjelul tocat şi amestecăm. În fiecare jumătate de dovlecel adăugăm compoziţia de carne, deasupra caşcaval ras.  Deasupra am aşezat felii de dovlecel.

Într-o tavă termorezistentă adăugăm sucul de roşii care ne-a rămas, sare,piper, busuioc, dovleceii umpluţi. Acoperim cu folie de aluminiu şi dăm la cuptorul încălzit. După 15 minute luăm folia şi mai lăsăm 10 minute până se rumeneşte frumos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
serious business man checking time watch outdoors jpg
horoscop jpeg
656x440 peste cu glazura de mustar 403352 (1) jpg
foto click ro jpg
foi 10 linguri jpg
zodii care isi schimba viata dupa sf andrei jpg
image png
astrologie horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net