Reţete de la cititori: Guguluf cu cireşe – Maria Angelica Trică

Ultima actualizare:

Preparare

Se curăţă cireşele de sâmburi şi se presară cu zahăr. Albuşurile se separă de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare, se adaugă zahărul şi zahărul vanilat şi se bat spumă. Gălbenuşurile se freacă cu uleiul sau untul topit şi esenţa de rom şi se adaugă peste albuşuri. Făina amestecată cu praful de copt se presară peste compoziţie şi se amestecă uşor de jos în sus. Se pune compoziţie într-o cană şi se amestecă cu colorantul alimentar natural roşu.

Se unge o formă de guguluf şi se tapetează cu făină, se toarnă din compoziţia albă, apoi se pune compoziţia rozalie, iar compoziţia albă, apoi se presară cireşele deasupra. Se pune forma la cuptor pentru 50-60 minute, la foc potrivit. Când se mai răceşte, se răstoarnă guguluful pe un platou şi se pudrează cu zahăr pudră vanilat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net