Rețete de la cititori: Pilaf de ciuperci - Iuliana Mirela Cîrnaru

Ultima actualizare:

    Pilaf de ciuperci
Pilaf de ciuperci

Ingrediente: 1/2 kg ciuperci, 1 /2 ceapă, 1 cană orez, 1 păhărel vin, 1 linguriţă frunze de pătrunjel tocat, sare, piper.

Preparare

Se aleg ciupercile. Se rupe piciorul, se spală şi se scurg. Se toacă mărunt ciupercile şi cu ceapa. Se pun la foc cu o cană de apă şi o lingură de ulei.

Când s-au înmuiat, se pune orezul, spălat în prealabil, se adaugă vinul şi apa şi se pun în cuptor 15 minute. Se adaugă pătrunjel verde tocat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net