Reţete de la cititori: Prăjitură cu vişine - Carmen Nadaban

Ultima actualizare:

Mod de preparare:În primul rând pregătiţi două cratiţe, una cu apă, care se pune pe foc la încălzit şi una în care se adaugă: ouăle, zahărul, cacao, uleiul. Puneţi cratita deasupra celei cu apă ( bain marie) şi mixaţi totul până ce se îngroaşă. Apoi adăugaţi bicarbonatul stins cu zeamă de lămâie, laptele şi făina. Se frământă şi se împarte în trei părţi egale. Se întind foile şi se coc pe dosul tăvii circa 7-10 minute.Crema: amidonul se amestecă cu zahărul, adăugăm laptele şi fierbem până ce se îngroaşă, deasupra se pune o folie alimentară şi se lasă la rece. După ce s-a răcit adăugăm cacao şi esenţă de rom. Untul se mixează spumă, apoi se adaugă din crema de lapte, amestecăm până ce încorporăm toată crema de lapte, spre final se adaugă vişinele. Crema se împarte în două şi se ung foile (foaie + cremă + foaie +crema + foaie). Se dă la rece, până a doua zi până ce se înmoaie foile, apoi se glazurează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net