Retete de la cititori: Pui indian cu dafin / Tania

Ultima actualizare:

PreparareSpălăm ardeii şi pieptul de pui dezosat, îi tăiem pe jumătate, scoatem seminţele apoi îi tăiem cubuleţe. Pieptul de pui de asemenea se taie cubuleţe micuţe. Vom curăţa usturoiul, îl spălăm şi vom tăia în 4 fiecare căţel, îl călim într- un vas de yena (aşa am folosit eu) cu cele 3 linguri de ulei de măsline după care adăugăm ardeii şi carnea condimentată cu curry, piper, sare. Dăm toată compoziţia pentru câteva minute la cuptor pentru a se căli puţin toate, după care vom adăuga vinul şi supa, se dă iar la cuptor, se lasă la fiert până scade. Spre final, când se adaugă foile de dafin, se acoperă cu un capac circa 5 minute după care se scoate şi se poate servi, este minunat cu un pahar de vin alb alături .



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii norocoase webp
horoscop octombrie jpg
horoscop decembrie logo jpg
numerology 2026 jpg
zodii, foto shutterstock jpg
Horoscop, foto shutterstock jpg
Sarmale foto shutterstock 1238342146 jpg
horoscop, foto shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net