Retete de la cititori: Pui indian cu dafin / Tania

Ultima actualizare:

PreparareSpălăm ardeii şi pieptul de pui dezosat, îi tăiem pe jumătate, scoatem seminţele apoi îi tăiem cubuleţe. Pieptul de pui de asemenea se taie cubuleţe micuţe. Vom curăţa usturoiul, îl spălăm şi vom tăia în 4 fiecare căţel, îl călim într- un vas de yena (aşa am folosit eu) cu cele 3 linguri de ulei de măsline după care adăugăm ardeii şi carnea condimentată cu curry, piper, sare. Dăm toată compoziţia pentru câteva minute la cuptor pentru a se căli puţin toate, după care vom adăuga vinul şi supa, se dă iar la cuptor, se lasă la fiert până scade. Spre final, când se adaugă foile de dafin, se acoperă cu un capac circa 5 minute după care se scoate şi se poate servi, este minunat cu un pahar de vin alb alături .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Letizia și Sofia colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net