Rețete de la cititori: Salată rece de fasole - Panazan Bianca Raluca
Ultima actualizare:
1 bucata sfecla rosie fiarta 4-5 linguri mazare Ingrediente: 1/2 borcan fasole pastai galbena 1/2 cutie linte fiarta 2-3 linguri de cuburi de telemea 7-8 rosii cherry 1 ceapa mica rosie sare/piper alb
Pentru sos:
1 lingurita mustar1 1/2 smantana groasa1 lingura maioneza
Fasolea galbena si mazarea se scurg de zeama si se pun intr-un castron inalt.
Lintea se clateste bine cu apa rece si se lasa sa se scurga.
Ceapa o taiem solzisori,o adaugam in castron,impreuna cu branza telemea si sfecla rosie taiate cuburi.
Rosiile cherry se taie in 4 sau in bucati mai mici daca sunt prea mari.
Intr-un castronel amestecam toate ingredientele pentru sos pana se omogenizeaza bine dupa care il punem in salata.
Se pun si condimentele si se amesteca foarte bine.