Reţete de la cititori: Sărmăluţe delicioase - Laura Barbir

Preparare

Se căleşte ceapa până devine sticloasă, apoi se adaugă orezul spălat şi boia de ardei dulce, se lasă câteva minute pe foc, adăugând puţină apă. Cam 10 minute este suficient. Lăsăm orezul la răcit, în acest timp pregătim frunzele de varză. Carnea tocată se amestecă cu orezul, morcovul dat prin răzătoarea mică, cimbrul şi condimentele. Formăm sărmaluţele, şi le aşezăm în vasul roman. Peste sărmăluţe punem foile de dafin şi după preferinţă afumătura. Se dă la cuptor, la foc mic, pentru circa 3 ore.

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
masina culita jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
GYORPLUSZ jpg
7538113 jpg
image
image
image
image
cub horoscop 1 gif
Doliu in perioada Craciunului
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)