Reţete de la cititori: Sărmăluţe delicioase - Laura Barbir

Ultima actualizare:

Preparare

Se căleşte ceapa până devine sticloasă, apoi se adaugă orezul spălat şi boia de ardei dulce, se lasă câteva minute pe foc, adăugând puţină apă. Cam 10 minute este suficient. Lăsăm orezul la răcit, în acest timp pregătim frunzele de varză. Carnea tocată se amestecă cu orezul, morcovul dat prin răzătoarea mică, cimbrul şi condimentele. Formăm sărmaluţele, şi le aşezăm în vasul roman. Peste sărmăluţe punem foile de dafin şi după preferinţă afumătura. Se dă la cuptor, la foc mic, pentru circa 3 ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net