Secretul pentru o carne de pui fragedă și gustoasă. Cât timp se fierbe, în ce apă și ce greșeli să eviți

Supa de pui este una dintre cele mai simple și mai populare rețete din întreaga lume. În plus, există nenumărate versiuni ale acestui preparat, începând de la unele absolut banale și până la supe complexe, pe care numai bucătarii cu experiență reușesc să le pregătească. Însă, indiferent de ce fel de supă pregătiți, trebuie să știți precis cum să pregătiți corect carnea!

Supa de pui este un preparat popular în întreaga lume
Supa de pui este un preparat popular în întreaga lume

Supa de pui este un preparat apreciat în întreaga lume, indiferent de ce fel de ingrediente și de condimente sunt folosite pentru a o pregăti. O supă de pui poate fi un preparat banal, aproape surprinzător de simplu sau, la polul opus, ea poate avea nevoie de nenumărate ingrediente complexe și greu de găsit în comerț.

Însă, indiferent de ce fel de supă de pui ați pregăti, rămâne foarte important să știți precis cum să pregătiți carnea. Pentru ca aceasta să își mențină o textură delicioasă și un gust cât mai intens, există anumite trucuri la care trebuie să apelați!

Cum se pregătește corect carnea de pui

În primul rând, pentru ca supa să rămână limpede, carnea de pui nu trebuie gătită prea mult timp. Iar pentru a asigura un echilibru perfect între grăsime și aromă, este important să folosiți un pui întreg, atunci când pregătiți o supă.

De asemenea, puiul nu trebuie gătit în apă caldă, pentru a nu se strica. Atunci când pregătiți supa, carnea trebuie fiartă în apă rece, iar un strop generos de sare ar trebui să prevină împrăștierea spumei.

Trucurile folosite de gospodinele cu experiență

Un alt sfat oferit de către bucătarii cu experiență este să fierbeți puiul pentru supe într-o oală separată, pentru ca spuma să nu rămână apoi în mâncare. În ce privește timpul necesar pentru fierberea puiului, totul depinde de ce veți folosi.

De exemplu, bucățile mai mici, precum pulpele sau aripile, nu vor avea nevoie decât de aproximativ 20 – 30 de minute pentru a se fierbe. În același timp, un pui întreg poate fierbe chiar și 40 – 60 de minute pentru a fi gata.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop chinezesc, foto shutterstock jpg
zodie zodii pixabay jpg
neti sandu zodii colaj instagram pixabay jpg
Horoscop jpg
zodii, foto shutterstock jpg
horoscop saptamana 16 23 ianuarie jpg
image png
Horoscop, foto Pinterest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net