Sorbetul, un desert light

Ultima actualizare:

Ingrediente

4 mere (sau alte fructe, în funcție de preferință), 2 linguri zeamă de lămâie, 200 g zahăr, 1 pahar cu apă, 1 albuş

Preparare

Cureţi merele de coajă, îndepărtezi căsuţele cu sâmburi şi le tai felii. Le stropeşti cu zeamă de lămâie şi le treci prin blender pentru a obţine un piure.

Separat, fierbi apa cu zahărul până obţii un sirop şi îl laşi să se răcească complet. Amesteci în mixer piureul de mere cu siropul de zahăr şi albuşul bătut spumă, apoi lași compoziţia la congelator până îngheaţă complet.

Află continuarea rețetei pe www.clickpoftabuna.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net