Supă cremă de dovleac – Albert Daniel Bertoni

Ultima actualizare:

    Supă cremă de dovleac
Supă cremă de dovleac

Ingrediente:

1kg dovleac tăiat cuburi1 litru supă de legume2 morcovi tăiați cubulețe2 cepe tocate mărunt4 linguri ulei de porumb aromatizat cu ghimbir3 căței usturoi feliați1 cm ghimbir răzuit5 gr nucșoară150 ml smântână de gătitsare, piper măcinatmiez de nucă, semințe de dovleac, blue cheese.

Preparare:

Încingem uleiul și adăugăm ceapa, morcovul, ghimbirul și nucşoara. Condimentăm cu sare și piper. Amestecăm și călim legumele timp de 5 minute. Adăugăm usturoiul, și mai călim timp de un minut. Venim în completare cu dovleacul și supa de legume. Amestecăm și apoi lăsăm să fiarbă 30 minute, până când dovleacul va fi foarte moale. Cu ajutorul mixerului vertical pasăm supa. Condimentăm cu sare și piper, și potrivim consistența cu smântână de gătit (sau chiar apă fierbinte). Se servește cu miez de nucă, blue cheese, semințe de dovleac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maioneza jpeg
zodii meteoriti png
Baigli Covasna jpg
image png
image png
culoare zodii jpg
horoscop financiar jpg
vin fiert jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net