Ţi-e poftă de gogoşi? Încearcă-le pe cele glazurate!
Ultima actualizare:
Ingrediente
Pentru aluat
40 g drojdie proaspătă60 g zahăr pudră500 g făină300 ml apă călduţă50 g margarină2 pliculeţe zahăr vanilatsareulei pentru prăjit
Pentru glazură
150 grame zahăr pudră3 ml esenţă de vanilie1 lingură zeamă de lămâiecremă cacao50 g cubuleţe de coajă zaharisită de portocală
Preparare
Pui drojdia într-un bol, adaugi o linguriţă de zahăr, o lingură de făină, puţină apă călduţă, amesteci bine şi laşi la crescut.
Mixezi margarina moale cu zahărul pudră şi zahărul vanilat. Adaugi peste amestecul de margarină şi zahăr, sarea, maiaua, făina cernută, apa rămasă călduţă şi frămânţi un aluat potrivit de tare.