Trucurile neștiute pentru ca pepenii murați să iasă delicioși. Ingredientele secrete pe care doar bunicile le cunosc

După cum putem vedea cu toții, deja ne apropiem de începutul lunii noiembrie, așa că dacă încă nu am început să ne ocupăm de murături, trebuie să ne grăbim! Iar, după cum poate deja știm, există câteva „trucuri” mai puțin știute, care vor face ca acestea să iasă la fel de bune ca cele din copilăria noastră! Ei bine, pentru pepenii murați, tot ce trebuie să facem este să nu uităm unele ingrediente importante!

Mulți români uită de aceste ingrediente / foto: IStock
Mulți români uită de aceste ingrediente / foto: IStock

O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja ne îndreptăm cu pași repezi spre începutul lunii noiembrie! Ei bine, toamna, după cum știm cu toții, vine și cu unele produse tradiționale care încep să fie la mare căutare, cum ar fi mustul și pastrama! Iar, pe lângă acestea, trebuie să ne ocupăm și de pregătitul murăturilor! Iar pentru ca acestea să iasă la fel de delicioase precum cele din copilăria noastră, există câteva „trucuri” importante despre care nu trebuie să uităm!

Ei bine, atunci când vom ajunge să ne ocupăm și de pepenii murați, aceste „trucuri” se referă la unele ingrediente ușor de ignorat, însă care vor afecta puternic gustul, dacă nu le punem în borcane! Mai precis, pentru ca pepenii murați să iasă delicioși, va trebui să adăugăm câteva crenguțe de vișin, mărar, dar și câteva frunze de țelină! Acestea se vor adăuga odată ce toate feliile de pepene au fost puse în borcan și ați turnat și saramura peste ele!

Ingredientele cele mai importante pentru pepeni murați delicioși

Dacă aveați impresia că tot ce vă trebuie pentru pepenele murat este apă și sare, vă înșelați! Aceste ingrediente, ce-i drept, ușor de ratat, precum crenguțele de vișin, sau mărarul, îi vor da un gust delicios, iar toate gospodinele iscusite folosesc aceste ingrediente!

Iar, pe lângă acestea, mai puteți adăuga și altele! De exemplu, nu ar trebui să uitați să mai puneți în borcan și măcar 2 căței de usturoi, morcovi, și ardei capia! Toate aceste ingrediente vor da un gust deosebit pepenilor murați!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop jpg
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net