Vrei un desert oriental? Prepară cel mai apetisant cataif cu nucă!

Ultima actualizare:

Ingrediente

500 g fidea subţire (specială de cataif sau de orez)150 g unt800 g zahăr1 l apăzeama de la o jumătate de lămâie

Pentru decor

miez de nucă tocat

Preparare

Pentru sirop, pui zahărul în apă şi laşi la fiert 15 minute până când se îngroaşă. Iei vasul de pe foc, adaugi zeama de lămâie şi laşi la răcit.

Topeşti untul, iar fideaua o rupi bucăţele într-un vas termorezistent.

Află aici cum trebuie să coci cataiful

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net