Ritualul pentru frumusețe pe care să îl faci de 1 Martie! Fă asta și vei deveni mai atractivă

Ritualul pentru frumusețe pe care să îl faci de 1 Martie! În această zi specială în care femeile sunt în centrul atenției, te poți folosi de energia ta feminină pentru a-ți spori atractivitatea și frumusețea. Iată cum ritual simplu pe care să îl faci în această zi și în urma căruia te vei simți cu mult mai frumoasă și specială. Este mai simplu decât ai crede!

Ritualul pentru frumusețe pe care să îl faci de 1 Martie
Ritualul pentru frumusețe pe care să îl faci de 1 Martie

Ritualul pentru frumusețe pe care să îl faci de 1 Martie

În primul rând îți trebuie lumânări deculori diferite. Poți folosi cu o singură lumânare, dar poți folosi două sau trei lumânări de culori diferite dacă dorești să duci lucrurile la un alt nivel și să atragi și mai multă energie.

Lumânare roșie dacă ești în căutarea atractivității sexuale. Argintie dacă vrei să fii în centrul atenției și să ai carismă. Lumânare portocalie dacă vrei să fii atractivă în general și drăguță. O lumânare roz pentru a-i lăsa pe ceilalți să vadă frumusețea de a te avea în preajmă. O lumânare albastră dacă vrei să îi lași pe ceilalți să tr vadă o companie plăcută și un prieten de nădejde.

Următorul pas este să îți pregăteși o baie cu multă spumă, esențele preferate și petale de trandafir. Aceasta este o baie relaxantă care te va ajuta să te reconectezi cu tine și cu frumusețea ta. Umple cada cu apă caldă și împrăștie petalele de trandafir în apă. Apoi aprinde lumările pe care ți le-ai ales și bucură-te de baie. Încearcă să mediteză și vizualizează imaginea ta pe care vrei să o vezi. Imaginează-ți că ești perfect sănătoasă, că ai silueta dorită și că te simți cea mai frumoasă și atractivă femeie din lume. Poți să folosești chiar și următoarele cuvinte pe care să le rostești tare și din adâncul sufletului:

Mulțumesc că sunt perfect sănătoasă. Corpul meu și organele mele funcționează perfect, sunt odihnită și plină de energie pozitivă. Sunt cea mai frumoasă femeie din lume. Fiecare părticică din corpul meu este frumusețe pură. Sunt atractivă, blândă și bună și toți oamenii se simt bine în preajma mea.” Rostește aceste cuvinte în timp ce te îmbăiezi și simți recunoștința pentru corpul tău și toate trăsăturile frumoase cu care te-a înzestrat Dumnezeu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net