S-a inventat aplicația care te învață să gătești „pe fugă”. E meritul unor liceeni care se întrec în idei de afaceri!

Abia ai venit de la serviciu, iar copiii s-au întors flămânzi de la școală și tu n-ai apucat să faci nimic de mâncare? Scenariul acesta descrie disperarea multor mame aflate mereu contracronometru.

Câteodată și pentru mame este greu să se descurce în bucătărie
Câteodată și pentru mame este greu să se descurce în bucătărie

O echipă de liceeni a inventat o aplicație care te ajută să gătești rapid cu ce ai prin frigider. Se numește „Chef on Rush” și candidează la marele premiu al competiției „Maratonul pentru Educație Antreprenorială”.

Liceenii din Brăila speră să ia locul I
Liceenii din Brăila speră să ia locul I

Joi, 23 mai, Aula Magna Teoctist Patriarhul din Palatul Patriarhiei, București, se va transforma într-un hub fresh pentru 60 de echipe de liceeni calificate la marea finală a „Maratonului pentru Educație Antreprenorială”- ediția a II-a. Aceasta este o competiție de planuri de afaceri, parte a programului național adresat liceenilor și organizat de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) în parteneriat cu Ministerul Educației, Universitatea de Vest din Timișoara, Autoritatea de Supraveghere Financiară și Asociația Națională a Antreprenorilor.

Liceenii se întrec în idei de afaceri

Peste 400 de liceeni câștigători ai primelor trei locuri din semifinalele organizate în 20 județe ale țării și-au antrenat energiile creative pentru a se confrunta în finala competiției care va desemna cel mai bun plan de afaceri.

Planurile de business au fost foarte diverse și interesante, au fost prezentate spre exemplu aplicații medicale și de sănătate, dar și aplicații culinare, unde s-a remarcat detașat echipa din Brăila care a creat în acest sens aplicația „Chef on Rush”.

Aplicația este simplă și la îndemâna oricui
Aplicația este simplă și la îndemâna oricui

Echipa „Chef on Rush” își propune prin aplicația creată să promoveze sănătatea prin educație alimentară și stil de viață sănătos. Pasionați de gătit, membrii echipei oferă alternative delicioase și sănătoase pentru mâncărurile preferate, pasiunea pentru rețete culinare deosebite, divertisment și concursuri de gătit. Totodată vine în sprjinul utilizatorilor pentru a-i ajuta să prepare cele mai savuroase mâncăruri chiar din confortul casei și cu produsele pe care le are fiecare în bucătărie.

Premii de peste 50.000 de euro

La semifinale au participat peste 1.000 de liceeni, care au fost grupați în 155 de echipe. Peste 50.000 euro reprezintă valoarea premiilor cumulate care sunt oferite anul acesta, în cadrul maratonului, tinerilor care s-au remarcat prin inovație, spirit de echipă și curaj. În marea finală, echipele câștigătoare vor fi onorate cu premii generoase, un impuls vital pentru continuarea parcursului lor antreprenorial: Premiul 1 - 10.000 lei, Premiul 2 - 5.000 lei, Premiul 3 - 2.500 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
horoscop jpeg
Zodii jpg
fericire pexels jpg
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
1 trucuri sprancene jpg jpeg
horoscop shutterstock jpg
1 limonada cu ghimbir jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net