Lucrul surprinzător pe care a decis un român să-l facă după ce a câștigat un premiu de 500.000 de euro

Un român a făcut senzație în Marea Britanie după ce a câștigat un premiu impresionant în valoare de 500.000 de lire sterline, la prestigiosul concurs „Cel mai bun dintre cei mai buni”. Marius Preda, în vârstă de 28 de ani, care lucrează în Regatul Unit ca livrator de pizza încă din 2019, a fost norocosul câștigător al uneia dintre cele mai mari sume oferite vreodată de companie.

Un român a câștigat 500.000 de euro la un concurs în Marea Britanie.
Un român a câștigat 500.000 de euro la un concurs în Marea Britanie.

Deși a câștigat 500.000 de euro, nu a renunțat la jobul de livrator de pizza

Cu toate că banii câștigați ar fi suficienți pentru a schimba radical cursul vieții sale, Marius a ales să rămână modest și să își continue activitatea ca livrator de pizza. A doua zi după câștigarea premiului, el s-a întors la muncă, hotărât să își păstreze normalitatea și să își respecte angajamentul față de locul său de muncă.

Surprinzător pentru mulți, Marius Preda a declarat că nu are de gând să renunțe la serviciu, ci intenționează să își continue rutina zilnică. Cu toate acestea, el are planuri mari pentru utilizarea premiului câștigat. Unul dintre obiectivele sale este să investească într-o casă nouă pentru el și familia sa, o decizie care reflectă dorința sa de a-și asigura un viitor stabil și confortabil.

Cum a aflat românul că a câștigat acest premiu

Marius a aflat că a câștigat premiul într-un mod inedit. Prezentatorul emisiunii „Cel mai bun dintre cei mai buni” a comandat o pizza de la compania la care Marius lucrează și l-a așteptat pe acesta să livreze comanda. În momentul în care Marius a ajuns la destinație, prezentatorul l-a întrebat care a fost cel mai mare bacșiș pe care l-a primit vreodată. Fără să înțeleagă la început ce se întâmplă, Marius a fost uluit să afle că el este câștigătorul marelui premiu.

Întotdeauna căutăm noi modalități de a le oferi oamenilor șansa de a câștiga premii fantastice și mă bucur că l-am surprins pe Marius. Suma netă de 500.000 de lire sterline poate schimba o viață. Cred că este cel mai bun bacșiș pe care l-a primit vreodată un livrator de pizza”, a glumit prezentatorul concursului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net