Spune adio grăsimii de pe picioare. Descoperă exercițiul Pilates care te va ajuta să slăbești în timp record

Dacă vrei să-ți tonifiezi picioarele în câteva minute, experții în domeniu susțin că ar trebui să faci acest exercițiu infailibil.

Un antrenament Pilates ne va ajuta să scăpăm de grăsimea de pe picioare. Foto: Click.
Un antrenament Pilates ne va ajuta să scăpăm de grăsimea de pe picioare. Foto: Click.

Cum putem să eliminăm grăsimea de pe această parte a corpului

Exercițiile fizice zilnice ne vor duce la o longevitate deplină, dar ne va permite și să înlăturăm acele imperfecțiuni care nu ne plac de pe corpul nostru. Unul dintre exemplele clare este grăsimea care se acumulează pe picioare, care este foarte greu de îndepărtat. Din fericire, există un antrenament Pilates care ne va ajuta să câștigăm masă musculară și să eliminăm grăsimea din această parte a corpului.

Să ne amintim că Pilates-ul presupune exerciții cu impact redus care ne permit să slăbim mai repede. Acestea sunt exerciții pentru corp și minte care se concentrează pe îmbunătățirea mușchilor, a flexibilității și, bineînțeles, a liniștii tale. Cu acest tip de exerciții îți poți accelera metabolismul și arzi mai multe calorii, reducând astfel grăsimea care se acumulează în picioare.

Iată cu ce exerciții vei reduce rapid grăsimea picioarelor

Prima parte

Stai drept cu spatele la perete și cu un spațiu de 20 de centimetri între picioare și perete. Așezați brațele întinse în lateral.

A doua parte

Țineți picioarele în poziție și sprijiniți-vă cu grijă de perete. Așezați o pernă mică între genunchi și apăsați puternic. Țineți brațele în lateral.

A treia parte

În acea poziție, începeți mișcarea, coborând și ridicând brațele complet întinse. Când ridici brațele, vei atinge peretele cu fesele și când vei coborî brațele, îți vei scoate șoldurile în poziția inițială. Nu uitați să strângeți perna pentru că aceasta nu ar trebui să cadă în niciun moment. Faceți această mișcare cât de repede puteți și efectuați 3 seturi a câte 15 repetări fiecare.

Suplimentați cu o alimentație sănătoasă și o hidratare constantă

Cu acest exercițiu Pilates îți poți tonifica picioarele. Deși, în plus, trebuie să optați pentru o alimentație sănătoasă și o hidratare constantă, spun specialiștii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
Luna plina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net