3 greşeli de frumuseţe pe care să nu le mai faci niciodată

Ultima actualizare:

    Demachiază-te în fiecare seară şi lasă tenul să se regenereze peste noapte
Demachiază-te în fiecare seară şi lasă tenul să se regenereze peste noapte

Vrei să fii frumoasă, îţi doreşti un ten radiant, strălucitor şi un păr sănătos? Ar trebui să ai mai multă grijă de tine şi să eviţi greşelile de beauty pe care le faci, probabil, foarte des. Iată care sunt acestea!

Te epilezi folosind lama de ras

Lama de ras ar trebui folosită doar în cazuri de urgenţă, când nu mai ai timp pentru epilarea cu ceară sau pentru epiltorul electric. Aparatul de ras folosit regulat va duce la creşterea rezistenţei firelor de păr, la îndesirea acesora, la îngroşarea lor şi, cel mai grav, poate declanşa foliculita. Acesta afecţiune apare în momentul în care firele de păr cresc în piele, iar foliculii se inflamează şi chiar se pot infecta.

Nu te demachiezi seara

Pentru un ten tânăr şi sănătos demachierea de seară este obligatorie. În acz contrar, pielea va deveni încărcată, va îmbătrăni înainte de vreme, iar tu te vei trezi cu riduri premature, acnee, pete, roşeaţă, inflamaţii ale porilor şi iritaţii. O demachiere corectă presupune îndepărtarea fardurilor de pleoape de obraz şi a rimelului. Nu te spăla pe faţă cu săpun, foloseşte doar creme demachiante. Apoim, exfoliază tenul şi, ultimul pas, hidratează-l cu rodse destinate tipului tău de piele.

Foloseşti multe produse de styling

Fiecare femeie îşi doreşte să aibă un păr cât mai bogat şi cât mai sănătos, însă folosirea excesivă a produselor de styling poate duce la degradarea podoabei tale capilare. Recomandat ar fi să foloseşti rar placa de întins părul, ondulatorul şi uscătorul de păr deoarece temperaturile foarte înalte duc la uscarea firelor de păr. Acestea devin casante, fragile şi se rup nmult mai repede.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image png
culoare zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net